UkonniemiHockey.fi Teemat Ilmoittaudu! Videot
UkonniemiHockey.fi Teemat Ilmoittaudu! Videot

Lari Jousenlahden Luisteluleiri Imatralla 8.-10.6.2020

Tehotreeniä luisteluun huippuvalmentajan opissa!

Lari Joutsenlahti järjestää Imatran jäähallissa 8.-10.2020 toista kertaa suositun luisteluleirinsä 2004-2010 syntyneille pelaajille. Leirin harjoitukset keskittyvät nimensä mukaisesti nykyjääkiekkoilijan tärkeimmän taidon, eli luistelun ympärille. Vuoden 2018 ja 2019 leirit myytiin loppuun nopeasti, joten varmista paikkasi mukaan leirille heti!

Lari Joutsenlahden esittely

Lari on valmistunut Vierumäen kansainväliseltä valmentaja linjalta. Hän on pelannut jääkiekkoa Mestiksessä ja Pohjois-Amerikassa ja häneltä löytyy lajitaustaa myös taitoluistelusta, jääpallosta, kaukalopallosta ja alamäkiluistelusta, jossa hän kiersi maailmaa vuosina 2008-2013 Suomen maajoukkueen mukana. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus luisteluvalmennuksesta ja valmennuskokemusta on kertynyt muun muassa Pohjois-Amerikasta, Venäjältä, Etelä-Koreasta, Keski-Euroopasta sekä Pohjoismaista. Hän on valmentanut suomalaisia liiga- ja NHL-pelaajia sekä nähnyt ja valmentanut kattavasti koko suomen alueella lajia eri tasoilla pelaavia pelaajia. Lari on valmentanut HIFK:ssa ja TPS:n organisaatioissa monia NHL:n ykköskierroksen varauksia.

Larin vahvinta osaamista on kokonaisvaltainen luisteluvalmennus. Lari on taitava teränkäyttäjä, joka hallitsee kattavan harjoitepankin eri teränkäytön osa-alueille. Taitavana luistelijana Lari pystyy näyttämään teknisesti puhtaita suorituksia, jotka palvelevat pelaajien luistelutaidon kehittymistä. Lari on valmennustyyliltään tiukka, mutta huumori ja hymy kuuluvat aina hänen valmennuspakettiin.

Kenelle leiri on suunnattu?

Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille motivoituneille, 2004–2010 syntyneille pelaajille. Ikäluokat huomioidaan ja leiri on jaettu kahteen ryhmään.

Leirin sisältö

Kolmen päivän leiriohjelma pitää sisällään kaksi päivittäistä jääharjoitusta sekä näitä tukevat oheisharjoitukset. Teränkäyttö, räjähtävät lähdöt, rytminvaihdokset ja harhautukset tulevat tutuksi harjoituksissa. Luistelua tukevia oheisharjoituksia ei tehdä vain otsa kurtussa, vaan myös leikkimielisesti kisaillen.
Leiripäivien buffetlounas tarjoillaan harjoitusten välissä Imatran jäähallin ravintolassa. Leiripäivän pituus on noin klo 8.30–15.30. Tarkempi leiriohjelma ja ohjeet lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.

Majoitus

Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön. Majoittuminen on kuitenkin mahdollista jäähallin läheisyydessä. Esimerkiksi Imatran Kylpylä sijaitsee vain noin kilometrin päässä jäähallista. Leiriläisiä ja perheenjäseniä varten majoitukseen on sovittu edulliset sopimushinnat. Majoitus (sis. aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän käytön) alkaen 40 €/leiriläinen/yö. Lisätiedot ja varaukset myynti@imatrankylpyla.fi / Puh. +358 (0)300 870 502, mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa myös mainiot puitteet muuhun harjoitteluun ja Saimaan luonnosta nauttimiseen, vaikka koko perheelle. Tutustu Ukonniemen ja Imatran muuhun tarjontaan:
Ukonniemen alueinfo
Imatra Info
Imatran Kaupunki

Lisätietoja leiristä ja sen sisällöstä: lari.joutsenlahti@gmail.com

Lisätietoja olosuhteista ja järjestelyistä Imatralla: myynti@imatrabasecamp.fi

 

Ilmoittaudu!

 

Leirin teemat

Jääharjoitukset

 • Teränkäyttö ja jääkiekkoluistelutekniikkaa
 • Räjähtävät lähdöt ja rytminvaihdot
 • Harhautukset, käännökset ja kaarreluistelu
 • Kiekollinen luistelu ”pää ylhäällä”

Oheisharjoitukset

 • Liikkuvuus ja keskivartalon hallinta
 • Nopeus ja reagointi
 • Leikkimielistä kilpailua

Leirin hinta

 • Hinta 295€ 
 • 6 jääharjoitusta, 6 oheisharjoitusta, lounaat ja välipalat
 • Hinta sisältää valmennuksen ja palautteen, luennot, hallivuokrat, harjoituspaidan (käyttöön leirin ajaksi), lounasruokailun ja välipalan
 • HUOM! Pelaajalla täytyy olla oma vakuutus voimassa
 • Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku

Majoitus

 • Majoittuminen Imatran Kylpylässä leirin sopimushinnalla alkaen 40€/hlö/yö
 • Varaukset: myynti@imatrankylpyla.fi / Puh. +358 (0)300 870 502
 • Mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri
 • Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön

Ilmoittautuminen

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-järjestelmän kautta, josta löydät myös muut Larin luisteluleirit. Ilmoittautumista varten tarvitset omat myClub-tunnukset. Ohjeet myClubin käyttöön löydät täältä.