UkonniemiHockey.fi Teemat Ilmoittaudu! Videot
UkonniemiHockey.fi Teemat Ilmoittaudu! Videot

Lari Jousenlahden Luisteluleiri Imatralla 10.-12.6.2019

Tehotreeniä luisteluun huippuvalmentajan opissa!

Lari Joutsenlahti järjestää Imatran jäähallissa 10.-12.6.2019 toista kertaa suositun luisteluleirinsä 2003-2008 syntyneille pelaajille. Leirin harjoitukset keskittyvät nimensä mukaisesti nykyjääkiekkoilija tärkeimmän taidon, eli luistelun ympärille. Vuoden 2018 leiri myyntiin loppuun nopeasti, joten varmista paikkasi mukaan leirille heti!

Lari Joutsenlahden esittely

Lari on valmistunut Vierumäen kansainväliseltä valmentaja linjalta. Hän on pelannut jääkiekkoa Mestiksessä ja Pohjois-Amerikassa, ja häneltä löytyy lajitaustaa löytyy myös taitoluistelusta, jääpallosta, kaukalopallosta ja alamäkiluistelusta, jossa hän kiersi maailmaa vuosina 2008-2013 Suomen maajoukkueen mukana. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus luisteluvalmennuksesta ja valmennuskokemusta on kertynyt muun muassa Pohjois-Amerikasta, Venäjältä, Etelä-Koreasta, Keski-Euroopasta sekä kaikista Pohjoismaista. Hän on valmentanut suomalaisia liigapelaajia ja NHL-pelaajia sekä nähnyt ja valmentanut kattavasti koko suomen alueella lajia eri tasoilla pelaavia pelaajia. Lari on valmentanut HIFK:ssa ja TPS:n organisaatioissa monia NHL ykkös kierroksen varauksia.

Larin vahvinta osaamista on kokonaisvaltainen luisteluvalmennus. Lari on taitava teränkäyttäjä, joka  hallitsee kattavan harjoitepankin eri teränkäytön osa-alueille. Suuri osa pelaajista oppii parhaiten kopioimalla näkemänsä laadukkaan suorituksen. Taitavana luistelijana Lari pystyy näyttämään teknisesti puhtaita suorituksia, jotka palvelevat pelaajien luistelutaidon kehittymistä. Lari on valmennustyyliltään tiukka mutta huumori ja hymy kuuluvat aina Larin valmennuspakettiin.

Kenelle

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille motivoituneille 2003–2008 syntyneille pelaajille. Ikäluokat huomioidaan ja leiri on jaettu kahteen ryhmään.

Leirin sisältö

Kolmen päivän leiriohjelma pitää sisällään kaksi päivittäistä jääharjoitusta sekä näitä tukevat oheisharjoitukset. Teränkäyttö, räjähtävät lähdöt, rytminvaihdokset ja harhautukset tulevat tutuksi harjoituksissa. Luistelua tukevia oheisharjoituksia ei tehdä vain otsa kurtussa vaan myös leikkimielisesti kisaillen.
Leiripäivien buffetlounas tarjoillaan harjoitusten välissä Imatran jäähallin ravintolassa. Leiripäivän pituus on n. 8.30–15.30. Tarkempi leiriohjelma ja ohjeet lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.

Majoitus

Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön. Majoittuminen on kuitenkin mahdollista aivan jäähallin läheisyydestä. Esimerkiksi Imatran Kylpylä sijaitsee vain noin kilometrin päässä Imatran jäähallista. Leiriläisiä ja heidän perheenjäseniä varten on Kylpylään sovittu edulliset sopimushinnat. Majoitus (sis. aamiainen, kuntosalin ja kylpylän käyttö) alkaen 40 € / leiriläinen / yö. Lisätiedot ja varaukset myynti@imatrankylpyla.fi / Puh +358 (0)20 7100 502, mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa myös mainiot puitteet muuhun harjoitteluun ja Saimaan luonnosta nauttimiseen, vaikka koko perheelle. Tutustu Ukonniemen ja Imatran muuhun tarjontaan:
Ukonniemen alueinfo
Imatra Info
Imatran Kaupunki

Lisätietoja leiristä:
Jaakko Jäppinen
Myyntipäällikkö, IMATRA BASE CAMP OY
jaakko.jappinen@imatrabasecamp.fi

Lari Joutsenlahti – lari.joutsenlahti@gmail.com

 

Ilmoittaudu!

 

Leirin teemat

Jääharjoitukset

 • Teränkäyttö ja jääkiekkoluistelutekniikkaa
 • Räjähtävät lähdöt ja rytminvaihdot
 • Harhautukset, käännökset ja kaarreluistelu
 • Kiekollinen luistelu ”pää ylhäällä”

Oheisharjoitukset

 • Liikkuvuus ja keskivartalon hallinta
 • Nopeus ja reagointi
 • Leikkimielistä kilpailua.

Leirin hinta

 • Hinta 295€ 
 • 6 jääharjoitusta, 6 oheisharjoitusta, lounaat ja välipalat
 • Hinta sisältää valmennuksen ja palautteen, luennot, hallivuokrat, harjoituspaidan (käyttöön leirin ajaksi), lounasruokailun ja välipalan
 • HUOM! Pelaajalla täytyy olla oma vakuutus voimassa
 • Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku, joka tulee olla maksettuna 6.6.2019 mennessä

Majoitus

 • Majoittuminen Imatran kylpylässä (noin 1km jäähallille) leirin sopimushinnalla alkaen 40€/hlö/yö
 • Varaukset: myynti@imatrankylpyla.fi / p. +358 (0)20 7100 502
 • Mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri
 • Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön

Ilmoittaudu 1.5.2019 mennessä!

Kesän 2019 leiri on täynnä! Uudet ilmoittautujat otetaan jonoon mahdollisia peruutuspaikkoja varten. 

Pelaajan nimi*:
Pelaajan syntymäaika*:
Pelaajan puhelinnumero*:
Huoltajan puhelinnumero*:
Huoltajan sähköposti*:
Nykyinen seura/joukkue:
Allergiat:
Laskutusosoite*:

Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku, joka tulee olla maksettuna 6.6.2019 mennessä

Lisätietoja:

Rekisteriseloste