Lari Jousenlahden Luisteluleiri Imatralla 5.-7.6.2018

Tehotreeniä luisteluun huippuvalmentajan opissa!

Lari Joutsenlahti järjestää Imatran jäähallissa 5.-7.6.2018 ensimmäistä kertaa suositun luisteluleirinsä 2002-2008 syntyneille pelaajille. Leirin harjoitukset keskittyvät nimensä mukaisesti nykyjääkiekkoilija tärkeimmän taidon, eli luistelun ympärille.

Lari Joutsenlahden esittely

Olen Lari Joutsenlahti ja toimin ammatikseni luistelu- sekä fysiikkavalmentajana. Ympärivuotiseen toimintaani sisältyy luisteluvalmennusta sekä jääkiekkoleirejä yksityisille pelaajille, ryhmille ja joukkueille. Toimin kausina 2014-2016 Helsingin HIFK:n Luisteluvalmentajana. Lisäksi olen toiminut useiden NHL-, KHL- ja Liiga-pelaajien luisteluvalmentajana.

Jääkiekkovalmennus täytyy olla hauskaa niin pelaajalle kuin valmentajalle. Virheitä voidaan myös korjata hyvällä huumorilla. Tärkeintä on motivoida pelaajaa positiivisella tavalla, jotta oppiminen olisi hauskaa, jolloin töitä jaksaa tehdä kun on iloinen ilmapiiri. Harjoitteissani vaatimustaso on aina korkea, koska hyvien tulosten tekeminen on lähellä sydäntäni. Hyvät suoritukset parantavat pelaajan itseluottamusta ja tähän tavoitteeseen pyrimme yhdessä.

Kenelle

Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille motivoituneille 2002–2008 syntyneille pelaajille. Ikäluokat huomioidaan ja leiri on jaettu kahteen ryhmään.

Leirin sisältö

Kolmen päivän leiriohjelma pitää sisällään kaksi päivittäistä jääharjoitusta sekä näitä tukevat oheisharjoitukset. Teränkäyttö, räjähtävät lähdöt, rytminvaihdokset ja harhautukset tulevat tutuksi harjoituksissa. Luistelua tukevia oheisharjoituksia ei tehdä vain otsa kurtussa vaan myös leikkimielisesti kisaillen.
Leiripäivien buffetlounas tarjoillaan harjoitusten välissä Imatran jäähallin ravintolassa. Leiripäivän pituus on n. 8.30–15.30. Tarkempi leiriohjelma ja ohjeet lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.

Majoitus

Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön. Majoittuminen on kuitenkin mahdollista aivan jäähallin läheisyydestä. Esimerkiksi Imatran Kylpylä sijaitsee vain noin kilometrin päässä Imatran jäähallista. Leiriläisiä ja heidän perheenjäseniä varten on Kylpylään sovittu edulliset sopimushinnat. Majoitus (sis. aamiainen, kuntosalin ja kylpylän käyttö) alkaen 40 € / leiriläinen / yö. Lisätiedot ja varaukset myynti@imatrankylpyla.fi / Puh +358 (0)20 7100 502, mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa myös mainiot puitteet muuhun harjoitteluun ja Saimaan luonnosta nauttimiseen, vaikka koko perheelle. Tutustu Ukonniemen ja Imatran muuhun tarjontaan:
Ukonniemen alueinfo
Imatra Info
Imatran Kaupunki

Lisätietoja leiristä:
Jaakko Jäppinen
Myyntipäällikkö, IMATRA BASE CAMP OY
jaakko.jappinen@imatrabasecamp.fi

Lari Joutsenlahti – lari.joutsenlahti@gmail.com

 

 

Ilmoittaudu!

 

Leirin teemat

Jääharjoitukset

 • Teränkäyttö ja jääkiekkoluistelutekniikkaa
 • Räjähtävät lähdöt ja rytminvaihdot
 • Harhautukset, käännökset ja kaarreluistelu
 • Kiekollinen luistelu ”pää ylhäällä”

Oheisharjoitukset

 • Liikkuvuus ja keskivartalon hallinta
 • Nopeus ja reagointi
 • Leikkimielistä kilpailua.

Leirin hinta

 • Hinta 290€ 
 • 6 jääharjoitusta, 6 oheisharjoitusta, lounaat ja välipalat
 • Hinta sisältää valmennuksen ja palautteen, luennot, hallivuokrat, harjoituspaidan (käyttöön leirin ajaksi), lounasruokailun ja välipalan
 • HUOM! Pelaajalla täytyy olla oma vakuutus voimassa
 • Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku, joka tulee olla maksettuna 4.6.2018 mennessä

Majoitus

 • Majoittuminen Imatran kylpylässä (noin 1km jäähallille) leirin sopimushinnalla alkaen 40€/hlö/yö
 • Varaukset: myynti@imatrankylpyla.fi / p. +358 (0)20 7100 502
 • Mainitse koodi: Lari Joutsenlahden Luisteluleiri
 • Majoitus ja sen valvonta eivät kuulu leirin sisältöön

Ilmoittaudu 1.5.2018 mennessä!

Pelaajan nimi*:
Pelaajan syntymäaika*:
Pelaajan puhelinnumero*:
Huoltajan puhelinnumero*:
Huoltajan sähköposti*:
Nykyinen seura/joukkue:
Allergiat:
Laskutusosoite*:

Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku, joka tulee olla maksettuna 1.6.2018 mennessä

Lisätietoja:

Rekisteriseloste